Voor een succesvolle bedrijfsvoering is een goede administratie van groot belang. Vanuit uw administratie krijgt u de informatie waarmee u tijdig kunt (bij)sturen in uw organisatie. Daarom is een goede administratie voor u van groot belang!

Als ondernemer heeft u te maken met allerlei wettelijke regels met betrekking tot uw administratie en uw fiscale plicht. Ook wanneer u een startende ondernemer bent of een eenmanszaak bedrijft is een administratie van groot belang. Veel startende eenmanszaken onderschatten dit nog wel eens.

U kunt u administratie zelf doen of uitbesteden aan een boekhouder, dat heeft vele voordelen:

  1. U heeft geen omkijken naar uw administratie en hoeft zich hier verder geen zorgen over te maken.Hierdoor kunt u zicht volledig concentreren op datgene waarin u goed bent.
  2. Uw administratie is altijd tijdig en goed bijgehouden.
  3. Het kan u geld besparen, denk maar aan feit dat u geen boekhoud -of salarisprogramma’s hoeft aan te schaffen en dat het u personeelskosten bespaardt aan administratief personeel.

Wanneer u besluit uw administratie uit te besteden aan Administratiekantoor Apollo dan kunnen wij het volgende voor u doen:

  1. Het verzorgen van de volledige verwerking van de financiële administratie van uw onderneming.
  2. Het voeren van uw debiteurenadministratie ( indien gewenst uw gehele debiteurenbeheer inclusief uw facturatie en aanmaningen).
  3. Het verzorgen van de jaarrekening van uw onderneming.
  4. Opstellen van tussentijdse cijfers en (management) rapportages.
  5. Het ondersteunen en begeleiden van een startende ondernemer ( aanmelden belastingdienst en Kamer van Koophandel, financieringsvraagstukken e.d.).